info@mladizamakedonija.mk

Добредојдовте на официјалната веб страна на Млади за Македонија

ДАЛИ ДРЖАВНИТЕ ОРГАНИ ПЛАНИРААТ АПСЕЊА И ФИЗИЧКА ЛИКВИДАЦИЈА ЗА ДА ПРОТУРКА УСТАВНИ ИЗМЕНИ? ДАЛИ ВЛАСТА ЌЕ СПРОВЕДЕ НОЌ НА ДОЛГИТЕ НОЖЕВИ?

ДАЛИ ДРЖАВНИТЕ ОРГАНИ ПЛАНИРААТ АПСЕЊА И ФИЗИЧКА ЛИКВИДАЦИЈА ЗА ДА ПРОТУРКА УСТАВНИ ИЗМЕНИ? ДАЛИ ВЛАСТА ЌЕ СПРОВЕДЕ НОЌ НА ДОЛГИТЕ НОЖЕВИ?

Млади за Македонија и целата демократска јавност најостро ги осудувува јавно упатените пораки на власта до граѓаните за апсења и физичка ликвидација на граѓаните поради јавно напишано мислење на социјалните мрежи. Пред неколку дена, заканите за физичка ликвидација на...
БАРАЊЕ ЗА ВОЕНА ИНТЕРВЕНЦИЈА ПРОТИВ БУГАРИЈА!

БАРАЊЕ ЗА ВОЕНА ИНТЕРВЕНЦИЈА ПРОТИВ БУГАРИЈА!

Бараме Македонија да побара заседание на Советот за безбедност на Обединетите нации, активација на членот 5 од повелбата на НАТО и влез во заедничката програма на распоредување на нуклеарно оружје! Бугарската држава создава сериозен безбедносен проблем во Македонија...
МАКЕДОНИЈА НИКОГАШ СЕВЕРНА, НИКОГАШ БУГАРСКА!

МАКЕДОНИЈА НИКОГАШ СЕВЕРНА, НИКОГАШ БУГАРСКА!

Борбата за Македонија нема свој крај, борбата за Македонија има само свој почеток! Денес се навршуваат 4 години од потпишувањето на срамниот Преспански договор, а во меѓувреме ни се подготвува ново предавство со Бугарија и промена на Уставот по желбите на Софија и...
Ајде на референдум за независна Република  Пиринска Македонија!

Ајде на референдум за независна Република Пиринска Македонија!

Ако нема македонско малцинство во Бугарија, ајде Бугарија нека дозволи референдум за независност на Пиринска Македонија! Ајде да видиме на дело дали има или нема Македонци во Пиринска Македонија! Ајде цел свет да види дали има или нема македонско малцинство во...
Доста беше! Итно разрешување на Бучковски и негово приведување!

Доста беше! Итно разрешување на Бучковски и негово приведување!

Движењето Млади за Македонија бара итно разрешување на Владо Бучковски од позицијата “специјален претставник за Бугарија”, негово приверување и прекин на преговорите со Бугарија. Бучковски со скандалозното интервју дадено за бугарскиот...
МАКЕДОНИЈА НИКОГАШ СЕВЕРНА, НИКОГАШ БУГАРСКА!

МАКЕДОНИЈА НИКОГАШ СЕВЕРНА, НИКОГАШ БУГАРСКА!

Борбата за Македонија нема свој крај, борбата за Македонија има само свој почеток! Денес се навршуваат 3 години од потпишувањето на срамниот Преспански договор, а во меѓувреме ни се подготвува нов предавнички договор со Бугарија. Но ние сме тука да се бориме до крај...